Meteen naar de inhoud

Partners en relaties

Dotdigital

Van e-mailmarketing tot volledige omnichannel marketingcampagnes, dotdigital zet jouw data om in persoonlijke klantervaringen.

Gebruik jij Dotdigital of ben je geïnteresseerd in een gebruiksvriendelijke ESP met uitgebreide mogelijkheden, ik help je graag met set up en support van Dotdigital.

Copernica

Krachtige software voor e-mailmarketing en marketing automation. Verzend automatisch e-mailcampagnes op basis van data en gedrag.

Wil jij alles uit e-mailmarketing en jouw data halen dan is Copernica geschikt voor jou. Met deze ESP heb je zeer uitgebreide mogelijkheden om jou data relationeel op te bouwen en te gebruiken. Ik help je graag met de setup en het volledig personaliseren van jouw e-mailcampagnes met data.

dotdigital logo

Spotler

De prettigste software
voor geavanceerde
e-mail marketing automation.

Begin jij net met e-mailmarketing en ben je opzoek naar de meest gebruiksvriendelijke esp dan zit je goed bij Spotler. Ik heb 5 jaar mogen werken bij dit mooie bedrijf en ondersteun je graag in het gebruik van deze software.

Klaviyo

Snelle schaalbare datagedreven e-commerce software. Wil jij alles uit je klant data halen dan is Klaviyo een goede match.

Deze ESP is gespecialiseerd in data analyse i.c.m Shopify. Deze data analyses (zoals clv) zijn vervolgens in te zetten voor jou omnichannel marketing campagnes. Als partner van Klaviyo help je graag met de setup en het volledig personaliseren van jouw e-mailcampagnes met data.

Klaviyo
Stel je vraag via WhatsApp